Maria Galland Huidverzorging

Éclairé werkt o.a. met een verzorgingsprogramma dat aansluit bij haar eigen filosofie: ultieme perfectie in verzorging! Wij hebben daarom gekozen voor een absoluut topmerk in verzorgingsproducten, Maria Galland Paris.


Professionele schoonheidsverzorging

Het zeer uitgebreide productaanbod van Maria Galland richt zich op de individuele behoefte van elk denkbaar huidtype en/of huidprobleem. Met haar avant-gardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en een mooie uitstraling van de huid, sluit Maria Galland in het begin van de jaren 60 perfect aan op de tijdgeest van die periode. Samen met een dermatoloog ontwikkelt de succesvolle danseres een behandelconcept, dat net zo uniek is als de huid zelf. En nu nog, meer dan 50 jaar later, is dit behandelconcept de basis van professionele schoonheidsverzorging.

Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke schoonheid .

Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.


Het geheim is innerlijke energie.

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.


Het draait allemaal om savoir-faire.

Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.


De magie is in de beweging.

De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

De holistische benadering staat centraal in de filosofie.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.


De kracht van deskundige handen.

Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.


Blijf langer mooi.

De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

 

Wilt u weten wat het beste bij uw huid past? Neem dan contact met ons op of boek een van de behandelingen online.