Acnébehandelingen

Acnébehandelingen

Éclairé is gespecialiseerd in acnébehandelingen en werkt ook samen met zorgverzekeraars. Wij zullen de huid intensief reinigen maar er wordt ook gekeken waar de acné vandaan komt en zullen hier ook aan werken. Acné komt vaak voor door problemen met de hormoonhuishouding, darmproblemen stress of andere onderliggende problemen in het lichaam.

Huidprobleem

Acné is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op het gezicht maar ook elders op het lichaam. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd dit komt vaak door stress en een drukke levensstijl.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor diverse acnébehandelingen, Éclairé is aangesloten bij deze zorgverzekeraars. Om voor een vergoeding vanuit de verzekering in aanmerking te komen dient u wel een doorverwijzing* te hebben van de huisarts of dermatoloog. Of een vergoeding voor u van toepassing is kunt u zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen of u recht hebt op vergoeding en zo ja, welke kosten er in uw polis gedekt zijn. Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u gebruik maken van onderstaande lijst.

Vergoeding per zorgverzekeraar