CENZAA

NATUURLIJKE HUIDVERZORGING. HUIDVERBETERING EN WELNESS IN 1.

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelen ze hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. 

Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging en een gezonde levenswijze met een stralende huid. De kracht schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten. 

De Cenzaa producten werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering. In samenwerking met vooraanstaande labatoria – een team van farmaceuten, dermatalogen en huidtherapeuten – ontwikkelde Cenzaa het PCN2® system. Deze revolutionaire uitvinding is gelieerd aan de medische wetenschap. Het PCN2® system zorgt voor een structurele verbetering in uw gezondheid, schoonheid en happiness. 

6 STAPPENPLAN

Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen. Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. 

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Diepte reiniging
Stap 3: Complex
Stap 4: 24H Crème
Stap 5: Masker
Stap 6: Beschermen